Lietuvos policijos
veteranų asociacija

Turite klausimų? +370 5 271 7902
El. paštas lpva@policija.lt

2023 rugpjūčio 12 d. kolektyvas vakaronėje

2023 rugpjūčio 12 Užlieknės pušyne susitiko atsargoje esantys pareigūnai . Renginys kiekvienais metais sukviečia ne tik LPVA  filialo narius, bet ir šeimos narius. Tradicija tapusi vakaronė kai liepą ar rugpjūtyje pasibūnam kartu visi kas tuo metu gali.

Pasveikinti gražius jubiliejus šventę Henrig Sokolovskij, Ildefonsas Kubilius. Kolegoms palinkėta  sveikatos, linksmų susitikimų. Pasveikintas ir LPVA pažymėjimas įteiktas Robertui B.

Kūrybingasis Kęstutis gitara grodamas dainavo savo kūrybos dainas ir pradžioje, kaip visada filialo himną.

Vakarui linksmas dainas, muziką leido Rimas.

Pabendravę, pasikalbėję, kad laikas neprailgtų buvo lauko žaidimai. Dėkui  Žilvinui G., kuris tokių žaidimų turi labai daug. Šešiose rungtyse dalyvavo visi šventės dalyviai.  Daugiausia susidomėjimo sulaukė Jurgitos „Lino žiedo“ žaidimas. Pirmoji vieta Dariui T. „Kojinės“ žaidimą pravedė Aldona, nugalėtoja Jolita. Diana „Vištos“ žaidimo rungtyje pirmoji vieta Gerimantui. Vyganto futbole daugiausia įvarčių pelnė Alfonsas V.,  „skardinmūšio“ žaidimą pravedę Rolandas M., nugalėtojas tapo Ildefonsas K.. „Tualetas“ M.  Vidmantas turėjo 13 žaidėjų, pirmoji vieta atiteko taikliajam Kęstučiui K.

Šokiai, linksmi pasakojimai, sportinės rungtys kolektyvą bendrino, visi leido  linksmai laiką. Juokas, dainos nuvilnijo pušynu. Oras nuostabus, kaip užsakytas. Saulutė, be vėjelio, aplinkui pušys ir mes vieni kitų pasiilgę. Kas atostogų iš Vokietijos ar Norvegijos atvažiavę ir žinoma, kad specialiai susitikti, pasibūti.

Dėkui Mildai ir Kostui , Dariui ir Jurgitai už gėlių žiedus, ir Robertui už lauktuvės ir dovanas.  Kolektyvui už tai, kad vertina, kad moka pasidžiaugti, negaili gerų žodžių. Visada būnam puikios nuotaikos. Ir vėl išsiskiriant kalbos, kada susitinkam kitą kartą?

Nuotraukos Artūro.

LPVA Mažeikių filialo valdybos pirmininkė Danutė Mockienė

Atgal Sveikinimas Lietuvos policijos – Angelų sargų dienos proga