Lietuvos policijos
veteranų asociacija

Turite klausimų? +370 5 271 7902
El. paštas lpva@policija.lt

2022 gruodžio 3 d. Mažeikių kolegos Kalėdų laukime

Kalėdos – žodžių žodis, pasaulis septyniose raidėse, tebegyvenąs su laikraščio pirmajame puslapyje nupieštomis žaliomis žvakutėmis, prakartėle, piemenimis ir į Betliejų vedančia žvaigžde, neatsiejamai surištas su laukimo išsipildymu, balta staltiese apdengtu stalu, ir su mūsų visų niekuo nepakeičiamu, su niekuo nepalyginamu ir neaprėpiamu džiaugsmu. (Poetas Niliūnas)

Kalėdos yra puikus laikas sustoti. O sustojus pamatyti tuos, kurie yra šalia. Skirti jiems visą savo laiką. Nes jis yra brangiausias.

2022 metai einantys į pabaigą sukvietė kolegas, atsargos pareigūnus su šeimomis į Kalėdinę vakaronę. Buvo kiekvienas pasveikintas, gavo po palinkėjimą.  Kalėdų Senelis žino ko mums labiausiai reikia.   Programa linksma, įdomi. Skambėjo gitaros ir dainuojamos dainos mūsų Kęstučio ir jo draugo Rimanto.  Kokie  vakarėliai  linksmi būna pas žemaičius, sužino tik sudalyvavę.  Nepritrūko juoko, trankaus šokio, apsikabinimų. Buvo daug skanaus  maisto, o gera nuotaika  lydėjo visą vakarą visus dalyvius. Pasidžiaugę susitikimu tik paryčiais išėjom namo.

Artėjant Kalėdoms dažnai susimąstom apie prasmingus dalykus

Apie tai, kas svarbiausia, kas išlieka ilgam. Norisi pasveikinti savo artimuosius su Kalėdomis gražiais, prasmingais, giliais žodžiais, kurie priverstų akimirkai sustoti, susimąstyti. Visiems mums linkiu dalykų, kurie sušildo širdį, apkabina ir priglaudžia.

Nuotraukos Danutės, Vaidos ir Kęstučio

LPVA Mažeikių filialo  valdybos pirmininkė Danutė Mockienė

Atgal Sveikinimas Lietuvos kariuomenės dienos proga